Å jobbe i en startup!

Med null erfaring i startuplivet og lite kunnskap om apper, takket jeg likevel ja til et internship i startupen Tise. Jeg var på jakt etter en utfordring!
Og gjett om det har vært en reise som så langt har vært både spennende, kul, lærerik og gøy.

Hvis du tror du kan, så kan du!

Axel og Eirik er gutta som står bak appen Tise. Disse to er inspirerende, dyktige og har et pågangsmot, som ekte gründere skal ha, uten like. Hver eneste dag står de på fra morgen til kveld for å skape et best mulig produkt. Jeg beundrer slike som Axel og Eirik. Det å tørre å gå sin egen vei, tørre å satse, å våge og gjøre det de vil. De tror på det de driver med og det er det viktigste for å lykkes, mener jeg. Jeg vet at disse guttene kommer til å oppnå noe stort. Det har de allerede gjort.

At jobben er ulønnet har jeg ikke tenkt så mye over (jeg har jo heldigvis studielån for tiden). Det å få erfaring og ny kunnskap gjennom å være en del av et startup-selskap ser jeg på som mye viktigere. Jeg takket derfor ja til å bli en del av Tise-teamet for å lære å utvikle meg selv.

Jeg er dermed så heldig å ha fått bli med på teamet til Tise, hvor jeg har rollen "Brand Associate". Da jeg først ble med hadde jeg noen forventninger om at det ble lærerikt og morsomt, kanskje litt utfordrende også. Det gikk over alle forventinger, det var enda mer lærerikt enn jeg hadde trodd.

Jeg har lært mye om meg selv, om andre mennesker, om startuplivet, tech, entreprenørskap og apper. Før tenkte jeg ikke på en app som så mye annet enn en app. Nå har jeg erfart at det handler om mye mer. Spesielt når det kommer til en app som Tise.

Tise handler ikke bare om en app hvor du kan ta fancy bilder og selge klærne dine. Nei, det handler om et samfunnsengasjement og et ønske om å gjøre hverdagen litt bedre for andre som ikke har det så bra.

Teamet i Tise tok meg i mot med åpne armer. Jeg følte meg velkommen fra første stund. Å jobbe i et team som Tise gir meg derfor mye. Det handler ikke bare om jobb. Det handler om verdier, glede, ha det gøy og være en del av et felleskap.

Jeg ønsker jo engang selv å starte noe eget og har fått mye kunnskap og lærdom fra å ha smakt på startuplivet her hos Tise. Og jeg digger det! Det er risiko, det er utfordringer og det er gjerne noen nedturer, men hva gjør det når det også er mange oppturer?

Hvis du, ja DU, sitter og lurer på om du skal kjøre på med ideen din, gjør det. Ikke vær redd. Hvis du virkelig brenner for noe går det som regel bra! Og gjør det ikke det er det jo heller ingen katastrofe. Du vil i fremtiden heller kanskje angre på at du ikke i hvert fall prøvde.

Lykke til!