"Hvorfor bruker du Tise?"

Vi har spurt noen av våre Tise brukere om deres tanker og erfaring rundt Tise. @emilieo, @isabella og @hannastenseth stilte opp og svarte på et par spørsmål.
   

Hvorfor bruker du Tise?

@emilieo: Jeg bruker Tise fordi det er veldig lettvint å bruke og å opprette salgsannonser - og da blir jeg motivert til å ta en opprydding og bli kvitt det jeg ikke bruker og trenger.  

@isabella: Jeg bruker Tise for å selge klær som jeg ikke bruker lenger, med håp om at noen andre få bruk for dem.  

@hannastenseth: Jeg bruker Tise fordi jeg vil selge klær lett og raskt, dette er klær jeg kun er lei av og som er like fine som da de ble kjøpt.  

Anbefaler du andre å bruke Tise?

@emilieo: Jeg anbefalte det faktisk til ei venninne senest i går, og det er jo av samme grunn som over; at det gjør det enkelt å bli kvitt ting. Og i tillegg til at man plutselig kommer over andre sine annonser som kan være interessante, og at man kan velge henteavstand og om pengene går til UNICEF er genialt.

@isabella: Ja, jeg har allerede anbefalt Tise til noen venninner. Alle syntes dette var en flott applikasjon, hevder Kiriy.

@hannastenseth: Jeg har vist noen venninner appen og anbefaler absolutt alle å bruke den! En veldig smart app som gjør det enkelt å kjøpe/selge, sier Stenseth.

Så, høres dette ut som noe for deg? Last ned appen da vel! Det er enkelt, morsomt og kult.

Last ned Tise her: https://tiseit.com/download/blog