Det har ikke noe å si om du eier eller leier: Så lenge du har et bosted og eier ting trenger du innboforsikring.

Med innboforsikring er du sikret økonomisk dersom alt i boligen din plutselig skulle bli ødelagt i forbindelse med brann🔥, mugg eller vannskader💧. Du er også sikret ved tyveri🚨 og innbrudd.

Alt innboforsikringen dekker = alt som faller ned dersom du snur hjemmet ditt på hodet. Dette gjelder også bod, loft, kjeller eller om sykkelen din står låst i bakgården. Innboforsikringen dekker altså alt som ikke er fastmontert – som alle klærne, skoene og veskene dine for eksempel.

Hvor mye hadde det kostet om du plutselig en dag må erstatte garderoben din selv? Hvis du må betale for alt én gang til? Det koster så mye mer enn hva det koster å forsikre den!💸

Snur du hjemmer ditt på hodet, dekker innboforsikringen alt som faller ned.

De fleste eier mer enn de tror. Du kan jo prøve å skrive opp alle eiendelene dine selv. Lag en liste og legg alle kjøpssummene sammen, så finner du ut hvor mye penger du faktisk har brukt på klærne dine. Kanskje du finner ut at du har litt mer enn du trenger også?

Hva med alt det andre? Alt du ikke tenker over at du har, før du plutselig ikke har det lenger. Sminkepungen, toppturutstyr, Macen, koffert, støvsuger, seng og julepynten💄👝💻📦

Innbo Ung er Gjensidige sin innboforsikring for deg mellom 18-34 år. Nå på torsdag, 25. januar, har vi en eksklusiv kampanje i Tise hvor du kan få Innbo Ung til ½ pris i 12 måneder. Det betyr at du kun betaler 60,- kr i måneden frem til 25. januar 2019.

Et lite avdrag i måneden som du ikke merker. En kebab etter du har vært på byen.
En nylonstrømpebukse som det går hull i.
En overpriset take-away kaffe.

Det viktigste er å ikke være dum, og det er ganske dumt å ikke ha innboforsikring. Ja, det føles kanskje kjipt å betale for forsikring, men det er helt til du trenger den selv. Vil du ta risikoen og ende opp med å være etterpåklok? Vær føre var så slipper du å angre etter at skaden har skjedd. Da er det nemlig for sent, og plutselig blir du den den kjipe personen som hele tiden må låne penger av folk.

Innboforsikring er et lite avdrag i måneden som du ikke merker. En kebab etter du har vært på byen. En nylonstrømpebukse som det går hull i. En overpriset take-away kaffe.

Har du en verktøykasse, flere kasseroller, Norges største sneakerssamling, dyre Chanel-vesker eller et klesskap fullt av Tise-skatter? Skaff deg billig innboforsikring på torsdag, 25. januar. Uansett hva du eier, eier du mer enn du tror. Til sammen utgjør det store verdier som blir dyrt å erstatte dersom det en dag blir ødelagt!👟👜💰
Innbo Ung koster så lite, og så er du forsikret mot så mye.

For å få tilgang til kampanjen går du inn i Cash Store på torsdag og kjøper kupongen for tilbudet. For å kjøpe Innbo Ung til 60 kr måneden må du klikke på “Registrer deg nå”, fylle ut registreringsskjemaet og fullføre kjøpet.

Innbo Ung koster så lite, og så er du forsikret mot så mye!💅🏻

Tilbudet er kun tilgjengelig 25.01.18, for nye Innbo Ung-kunder og for deg mellom 18-34 år. Har du allerede innboforsikring kan Gjensidige si opp denne for deg, sånn at du også kan benytte deg av tilbudet. Bare huk av for at du allerede har annen forsikring i registreringsskjemaet.